Daca doriti sa raportati o observatie, sau doriti sa participati la activitatile noastre, luati legatura cu noi prin telefon: 0774579986, sau la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Vizitati-ne si pe FACEBOOK  * BLOGSPOTBIBLIOTECA ASFAN * REVISTA RUFOR (1979-86 și 1994-96)
Link la circa 450 de articole OZN Conferinta OZN Romania din 10 mai 2014 • 
NOUTATI PE SITE: Carti noi despre fenomenul OZN, Conferinta OZN de la Florenta

In 2017 au aparut cateva carti OZN ale membrilor ASFAN:

0copertamarciuc1. In vara, la editura Tracus Arte a apărut cartea „La hotarele posibilului”, consacrată fenomenului OZN. Ea a fost scrisă de Alecu Marciuc, unul dintre puţinii autori bine informaţi şi cu o activitate de câteva decenii în acest domeniu.
Realizator radio, Alecu Marciuc a fost purtător de cuvânt al Asociaţiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospaţiale Neidentificate (ASFAN) şi printre cei cinci membri al primului său Comitet Director. Mai mulţi ani, Alecu Marciuc a fost principala sursă de informare a asociaţiei în privinţa fenomenului OZN din spaţiul fostei Uniuni Sovietice.
În cartea sa, cititorul va întâlni un mozaic de cazuri OZN faimoase din toată lumea, detalii puţin cunoscute din spatele culiselor, ca şi interviuri consistente cu personalităţi care au avut sau au ceva de spus în acest domeniu: Ion Hobana, Călin Turcu, Florin Gheorghiţă, Emil Străinu etc. Un aport aparte la substanţa cărţii îl aduc comentariile cosmonautului Dumitru Dorin Prunariu, inclusiv cele din mai 2017, de pe coperta din spate a cărţii. Cititorul român avizat va aprecia în mod deosebit cazurile din zona ex-sovietică, pe care Marciuc le cunoaşte foarte bine, majoritatea lor puţin difuzate la noi.

2.
La inceputul lunii noiembrie 2017 a apărut, la editura "Lifestyle", parte a Grupului Editorial Trei, in colectia "Trebuie sa stii", coordonata de Constantin Dumitru-Palcus, cartea "OZN-uri deasupra Romaniei" de Dan D. Farcas. Ea este versiunea romaneasca, realizata de autor, a originalului in limba engleza UFOs over Romania, aparuta in 2016, la Editura Flying Disk Press, din Anglia.
Citeste mai mult

3. In septembrie 2017, la editura "Scoala Ardeleana" din Cluj-Napoca a aparut cartea "Enigma lumilor paralele" de Dan D. Farcas. Cartea apartine colectiei "Noua Spiritualitate", coordonata de Prof Dr. Dumitru Constantin-Dulcan, care semneaza si prefata. Ea poate fi considerata, oarecum, continuarea cartii "OZN-uri deasupra Romaniei", pe care o extinde spre zona paranormalului.
Citeste mai mult

Joomla templates by a4joomla