S-a lansat o nouă organizație OZN globală - Coaliția internațională pentru cercetare extraterestră (International Coalition for Extraterrestrial Research - ICER) în care România și ASFAN sunt reprezentate.

VEZI: https://icer.network/

ICER este o organizație non-profit, alcătuită din oameni de știință, universitari și cercetători de vârf ai fenomenului OZN/FAN (Fenomene aerospațiale neidentificate) din 27 de țări de pe 5 continente, care sunt unanimi în recunoașterea faptului că nu suntem singuri în Cosmos.


Pe baza a peste 75 de ani de cercetări, ICER recunoaște că fenomenul OZN/FAN este real, acționează cu inteligență și este foarte probabil de origine extraterestră / non-umană. 

CERCETĂTORI ICER

Unul dintre reprezentanții naționali ai ICER este profesorul Lachezar Filipov din Bulgaria, astrofizician spațial care a supravegheat pregătirea primilor lor astronauți. Un altul este Eamonn Ansbro, un astronom cu sediul în Republica Irlanda, coautor cu profesorul Avi Loeb de la Harvard, într-o carte care urmează să fie lansată la sfârșitul anului 2021. Atât Filipov, cât și Ansbro cred cu ardoare că este timpul să eliminăm stigmatul care a afectat fenomenul OZN timp de zeci de ani și să ne angajăm în studii științifice serioase ale sale.

FUNDAMENTARE

Lansarea organizației are loc după evenimentele recente, autentificate:

• Un articol din New York Times din 16 decembrie 2017 a dezvăluit un program, anterior secret, de cercetare cu privire la fenomenul OZN / FAN între 2007-2012, cu un buget de 22 milioane USD.

• Acest articol a confirmat faptul că piloții aviației de vânătoare ai US Navy au înregistrat imagini extraordinare ale vehiculelor aeriene neidentificate care operau în spațiul aerian al Statelor Unite, printr-o serie de videoclipuri în infraroșu realizate în 2004 și 2015.

• În mod semnificativ, obiectele observate nu semănau cu nimic din ceea ce văzuseră piloții până atunci și se deplasau în moduri spectaculoase, care păreau a fi tehnologic mult dincolo de tot ceea ce au realizat oamenii.

• În iunie 2020, a fost creat un grup operativ special al US Navy pentru a investiga aceste obiecte, care sunt întâlnite de piloții săi cu o frecvență crescândă. Grupul operativ urmează să prezinte, în acest sens, Congresului SUA, până pe 25 iunie 2021, un raport mult așteptat.

ICER - PREGĂTIREA PENTRU CONTACT

Împreună cu reprezentanții săi naționali, din 27 de țări de pe cele 5 continente, ICER consideră că toate țările trebuie acum să se pregătească pentru confirmarea faptului că Pământul este accesat de inteligențe non-umane și propune să fie înființate programe de „conștientizare” pentru a face față problemei deosebit de importante a contactului și a implicațiilor sale globale.

ICER își propune să ducă discuția pe această temă la cele mai înalte niveluri de guvernanță, inclusiv la Națiunile Unite.

PUNCTE DE CONTACT

Donald Schmitt (SUA), Director Continental Tel: 001 262 628 0668

Gary Heseltine (Marea Britanie), vicepreședinte ICER Tel: 0044 7970 364368

Reprezentant ICER pentru România și președinte ASFAN Dan D. Farcaș. Reprezentant adjunct ICER și Director executiv ASFAN Adrian Urzica: 0727783893, 0721155560


Joomla templates by a4joomla