Daca doriti sa raportati o observatie, sau doriti sa participati la activitatile noastre, luati legatura cu noi prin telefon: 0774579986, sau la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Vizitati-ne si pe FACEBOOK  * BLOGSPOTBIBLIOTECA ASFAN * REVISTA RUFOR (1979-86 și 1994-96)
Link la circa 450 de articole OZN Conferinta OZN Romania din 10 mai 2014 • 
NOUTATI PE SITE: Carti noi despre fenomenul OZN, Conferinta OZN de la Florenta

poza aviatoriPe data de 20 iulie 2009 Marian Dima, operator si fotograf profesionist asista, in apropierea statuii aviatorilor din Bucuresti, la festivitatile prilejuite de Ziua Aviatiei. La ora 9:33 observa pe cer un obiect punctiform, planand incet.

Prima data a crezut, din cauza distantei foarte mari, ca este un deltaplan cu motor. Dupa ce s-a mai apropiat, datorita miscarilor pe care le facea, si-a zis ca e un parasutist care face parte din programul pregatit pentru Ziua Aviatiei.

Martorul s-a hotarat sa-i faca o fotografie, cu zoom maxim, adica 300mm, una singura deoarece obiectul era foarte departe si detaliile nu se observau prin ocularul aparatului foto. Se gandea ca-i va face eventual inca o poza cand „parasutistul” s-ar mai fi apropiat. Numai ca, dupa cel mult un minut, obiectul a disparut din raza sa vizuala fiind obturat de copacii aflati pe marginea bulevardului Aviatorilor. A observat ca a fost altceva si nu un parasutist abia acasa, cand a descarcat fotografiile din aparatul foto. Nu stia daca fenomenul a mai fost observat de cineva, intrucat in acele momente lumea era atenta la discursurile militarilor invitati.


 

Joomla templates by a4joomla